“10 jaar geleden deed ik mijn fietsbroek aan en begon met de fiets te koerieren. Zonder een echt plan maar met een missie: duurzame stadsdistributie vanuit de kuiten. Ondertussen lever ik dagelijks jullie brieven, pakjes en pakketten in en rond leuven. Door weer en wind. Enthousiast. Stipt en 100% uitstootvrij.”

Iets te versturen? Neem contact met  Dirk Delvaux
Tel 0498 230 411, fietskoeriers@vi-tes.be

Foto: Studio Dann

GROENE STADSDISTRIBUTIE

Leveringen van A naar B
Je kiest voor een persoonlijke, milieuvriendelijke en file-vrije verzending. Vi-tes levert in en rond Leuven brieven, pakjes en pakketten van het ene naar het andere adres.

Postdienst
Geen postzorgen meer! Heb je een stapel facturen of geboorte-aankondigingen die je snel wilt versturen? Vi-tes haalt dagelijks standaard en aangetekende post op en verzorgt de verzending. Onze partner contrapunt.be frankeert indien nodig.

Door weer en wind. Enthousiast. Stipt en 100% uitstootvrij. Klantgerichte en eco-correcte dienstverlening vanuit de kuiten.

Leveringen met smaak
Heb je plots honger? Geraak je de deur niet uit? Je vertrekt op reis en moet nog snel iets kopen? Vi-tes pikt overal in Leuven jouw bestelling op en levert het stipt en file-vrij af.

Retour
Tegen een gunstig tarief nemen we karton, print cartridges, leeggoed,… mee op onze terugweg.