Vanop de Hagelandse Beninksberg kijk je uit over de groene vallei van de Molenbeek. In dit prachtig stukje natuur onthaalt De Wissel vzw op Centrum Molenmoes kwetsbare jongeren die tijdelijk geen aansluiting vinden bij het normale schoolleven.

“Als hoopverlener willen we voortdurend ondernemen in de samenleving en nodigen we ook teams en bedrijven uit naar deze werkverrijkende plek,” zegt
Luc Deneffe, directeur van De Wissel vzw.

Op wandelafstand van Centrum Molenmoes bevindt Zaal Coppens zich op het gelijksvloers van een voormalige buurtwinkel. Tijdens een sociale teamdag hebben medewerkers van Ikea de vergaderruimte eigentijds ingericht.

Zaal Coppens (10x10m) beschikt over een eigen keuken, internet, beamer, flipchart, whiteboard, smart-tv, geluidsinstallatie en kan ook gehuurd worden buiten de kantooruren en in het weekend (onthaal op aanvraag). 

De huur bedraagt 180 euro voor een halve dag en 295 euro voor een hele dag, zonder catering en vrij van btw.

Samen met lokale handelaars kunnen we lekker eten en drinken voorzien.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met
Annick Haesendonck
Telefoon: 016 208 206
Gsm: 0493 40 68 19
E-mail: [email protected]

Adres Zaal Coppens
Klein-Vlasselaar 14, 3111 Wezemaal (Rotselaar)
goo.gl/maps/K83hbybKacu.Centrum Molenmoes.

.Een initiatief van De Wissel vzw.

Wat in 1981 begon als een residentiële instelling voor uiterst kwetsbare meisjes, groeide uit tot een begeleidingsnetwerk voor kwetsbare jongeren en jonge gezinnen.

“Bij De Wissel streven we naar een herbergzame samenleving,” zegt directeur Luc Deneffe. “We geloven heel hard dat ‘good society enables, bad society disables’. Op Molenmoes reiken we als non-profitorganisatie uitdrukkelijk de hand naar teams en bedrijven. We willen maatschappelijk verantwoord ondernemen. De inkomsten van onze activiteiten investeren we integraal in onze werking.”