Praktische informatie over onze activiteiten

Locatie Bosk activiteiten

Hopper Jeugdverblijf De Kluis, De Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert

Aanmelding

Het parkeerterrein voor het hoofdgebouw van De Kluis.
Onze verantwoordelijke is ten laatste vijf minuten voor het afgesproken beginuur aanwezig.

Aanbevolen kledij

Comfortabele (buiten)sportkleding en stevige sportschoenen, die vuil en nat mogen worden. Stem de kleding goed af op de weersvoorspellingen.
Omkleden kan in een sanitair gebouw van De Kluis.

Voor onze klimactiviteiten: een shirt met lange mouwen, een short of een broek met lange pijpen. Rokjes en klimgordels zijn een moeilijke combinatie.

Waardevolle voorwerpen

Bosk bvba of De Kluis vzw kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor verdwenen of verloren voorwerpen. We raden aan om waardevolle voorwerpen thuis te laten of in bewaring te geven bij de groepsverantwoordelijke.

Versnaperingen en picknick

In onze activiteiten zijn versnaperingen niet inbegrepen, tenzij anders afgesproken. Een eigen picknick of versnapering meebrengen is natuurlijk mogelijk. We eten in open lucht. Bij regenweer is het mogelijk om te schuilen onder een groot afdak. We vragen om geen afval achter te laten. Er zijn vuilnisbakken op het domein.

Aansprakelijkheid

Bij minderjarige deelnemers blijft de volwassen groepsverantwoordelijke tijdens de activiteit verantwoordelijk voor de tucht en motivatie van de deelnemers. We nodigen alle begeleiders van de groep uit om actief deel te nemen aan de activiteiten.

Bosk bvba beschikt over een aansprakelijkheidsverzekering maar staat niet in voor de persoonlijke ongevallenverzekering van de deelnemers en die van de aansprakelijkheid tussen deelnemers onderling. Bosk bvba gaat ervan uit dat de klant dergelijke verzekering voor de deelnemers afsluit indien dat vereist is of hij/zij dat nodig acht.